Σελίδες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

BB cream απο τα The Body Shop

Τα νεα κυκλοφόρησαν γρήγορα αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να σας τα μεταφέρω και εγώ μέσα από το μικρό μου blog. Αφορούν τη νέα BB cream που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Δευτέρα 3/9 σε ολα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας!!!

"Γνωρίστε τη νέα μας All-In-One BB Cream! Το αριστούργημα στην περιποίηση του προσώπου και στο μακιγιάζ διαθέτει μια ελαφριά φόρμουλα και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας και αφήνει ένα άψογο και αόρατο τελείωμα. Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου σε όλα μας τα καταστήματα." 
Η τιμή της θα είναι 14 € και θα διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. 

Ανυπομονώ να την δοκιμάσω!!!


Marakicious ...

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Hondos center Offer

καλημέρα

τρέχει μια προσφορά από την προηγούμενη βδομάδα αν δεν κάνω λάθος οπότε όποια σκεφτόταν να κάνει κάποιες αγορές νομίζω ότι τώρα είναι η ευκαιρία!!!! Με ενημέρωσαν το πρωί ότι θα είναι μέχρι το Σάββατο 1/9/12.





καλές αγορές!!!!

Marakicious ...

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

New love in town.... Maybelline lipsticks



Καλημέρα και καλή Κυριακή.

Σήμερα θα σας μιλήσω για τη νέα μου αγάπη, αγάπη του καλοκαιριού αλλά μάλλον θα γίνει και του χειμώνα! Μιλάω για τα Maybelline Color Sensational Lipsticks. Τα έχω λατρέψει και παρακάτω θα διαβάσετε το γιατι.
Στην συλλογή μου έχω πέντε. 

040 Crystal Pink, 852 Coral Pearl, 745 Wooden Brown, 445 Mango Diamonds, 540 Hollywood Red

Πριν σας δείξω το καθένα ξεχωριστά να σας ενημερώσω λίγο για το ίδιο το προϊόν. Τα συγκεκριμένα κραγιόν λήγουν σε 24 μήνες και στην συσκευασία είναι 4 gr. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 € - 12,50 €. Τουλάχιστον όταν πηγαίνω εγώ για ψώνια!!! Προσφορές γενικά η Maybelline κάνει αλλά για συγκεκριμένα προϊόντα και σε συνδιασμό με κάποιο άλλο προϊόν που θα αγοράσεις.
Τώρα στην προσωπική μου γνώμη: επειδή είμαι κάτοχος και παλιών κραγιόν Maybelline έχω να σας πω ......ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Τα έχουν αλλάξει προς το πολύ καλύτερο!!!
  • η συσκευασία είναι πολύ καλύτερη και σε διάφορα χρώματα.Είναι γερή με καπάκι που δεν φοβάσαι μην σου ανοίξει μέσα στην τσάντα καθώς κλείνει πολύ καλά. 
  • μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  • ωραίο και ευχάριστο άρωμα (για τα γούστα μου)
  • τρομερά ενυδατικό (τα χείλη μου δεν είναι τα καλύτερα)
  • δεν κολάει και είναι εύκολο και ελαφρύ στην εφαρμογή χωρίς να φεύγεις από το περίγραμμα.
  • διάρκεια: 4-5 ώρες αν δεν φας και είναι καλό για μένα γιατί έχω την συνήθεια να τρώω το κραγιόν.
  • η απόδοση του χρώματος είναι αρκετά καλή θα έλεγα αλλά με 2-3 επαναλήψεις είναι ακόμη καλύτερη.
  • αν κάποιο κραγιον έχει shimmer δεν γεμίζεις shimmer γύρω από το στόμα αλλά μόνο στα χείλη.
  • το τελειώμα των lipstick αυτών είναι κρεμώδης και αν είναι από την σειρά High Shine θα είναι και glossy.
  • τέλος πιστεύω πως για αυτό που προσφέρουν η τιμή τους είναι πολύ καλή (10-12,50 € όπως ανέφερα και παραπάνω).
Σε αυτά που έχω εγώ.... έχω ένα της σειράς Popsticks και θα επιμείνω σε αυτό γιατί είναι το μόνο που με απογοήτευσε. Στην αρχή είναι ενυδατικό σαν lip balm αλλά στο μισάωρο τίποτα. 'Οσα swatch και να κάνεις πάνω κάτω τα ίδια χρώματα θα δεις αλλά στα χείλη ίσως το χρώμα να φαίνεται ακόμη λιγότερο. Είναι σαν γλιφιτζούρι και μυρίζει ετσι αλλά τι να το κάνεις. Θέλει αρκετές επαναλήψεις για να καταλάβει ο άλλος ότι κάτι έχεις στα χείλη σου. Υποτίθεται ότι προσφέρουν την έντονη λάμψη ενός gloss αλλά ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ. Οπότε μόνο την συγκεκριμένη σειρα δεν την προτείνω. Όλα τα άλλα δοκιμάστε τα !!! 
Από την κανονική σειρά έχω:
  •  Mango Pearls της σειράς The Pearls που είναι ένα κοραλί χρώμα με μπόλικο shimmer
  • Wooden Brown ένα καφέ / natural χρώμα στα δικα μου χείλη τουλάχιστον και νέο αγαπημένο για κάθε μέρα
  • Mango Diamonds της σειράς High Shine ένα πορτοκαλί - κοραλί χρώμα με λίγο shimmer, μοναδικό καλοκαιρινό χρώμα
  • Hollywoo Red ένα έντονο μωβ - κόκκινο θα έλεγα, για τις τολμηρές φοριέται και τις πρωινές ώρες. Εγώ το πήρα για βράδυ γιατι δεν έχω κάτι τόσο σκούρο και δεν είναι και κόκκινο όπως λέει το όνομα του. Σίγουρα με μολύβι θα κρατήσει πολύ περοσσότερο.


Επίσης μέσα στον χειμώνα αναμένεται νέα σειρά με Nude - Natural χρώματα!!!! ¨Εχω ήδη δύο στην λίστα μου....

Κλείνοντας αυτό το ποστ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τις χάλια φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να παίρνω από άλλα site και θέλω να χρησιμοποιώ μόνο τις δικές μου τουλάχιστον όταν αναφέρομαι σε πράγματα που έχω στην κατοχή μου.Θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο την επόμενη φορά.....

Marakicious ...

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Χάλια μαύρα....μωβ....elf

Εδώ και καιρό ήθελα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μου. Έχουν μαζευτεί πολλά και κάποια είναι παμπάλαια και κάποια άλλα αναρωτιέμαι ακόμη γιατί τα αγόρασα.
Εκεί....στο ξεκαθάρισμα επάνω ήρθα αντιμέτωπη με το πρώτο eye liner που αγόρασα ποτέ. Δεν το έχω με το eyeliner, δεν το έχω, δεν το έχω. Τέλος.....
Ήταν ένα cream eyeliner της elf. Είχα κάνει πριν από μήνες μια καλή παραγγελία από την elf που όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι μιλάμε για πολύ οκονομικά καλλυντικά. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε στην αρχή το liner αν και νόμιζα ότι έιχα παραγγείλει το μαύρο και τελικά παρέλαβα ένα midnight blue.....μάλλον εγώ είχα κάνει πατάτα. Το πινέλακι για μένα που δεν ξέρω ήταν πολύ βολικό. Όμως από τις πρώτες μέρες το είδα ότι αρχισε να ξεραίνετε. Κάπου εκεί το ξέχασα σε ένα συρτάρι γιατι δεν υπήρχε περίπτωση να το βάλω αυτό στα μάτια μου. Σήμερα που το άνοιξα πάλι για να δω αν θα το πετάξω είδα ότι είχε συρρικνωθεί!!!!! Μάρτυρας το κινητό μου.
elf cream eyeliner midnight
Επίσης μιας και μιλάμε για elf, έχουν βγάλει ένα νέο προϊον που το ονομάζουν eye primer eyeshadow. Primer με σκιά μαζί. Πριν λίγες μέρες που έκανα παραγγελία κάποια πινέλα μακιγιάζ από την εταιρία το είδα και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Διάλεξα το misty mauve. Είχε πολύ glitter για τα γούστα μου αλλά δεν βαριέσαι λέω, σαν βάση θα το έχω. Την πρώτη φορά που το έβαλα είπα δεν έβαλα αρκετό... έβαλα και δεύτερη στρώση για να δειξει το χρώμα. Είχες την αίσθηση ότι το μάτι σου ήταν βρεγμένο. Πήγα να το απλώσω με το δάκτυλο και το περισσότερο χρώμα έμεινε στο χέρι παρά στο μάτι...... Φαίνεται και στην φωτογραφία άλλωστε.... Το δοκίμασα και άλλη μια μέρα....μία από τα ίδια....
elf primer eyeshadow misty mauve

Και καταλήγουμε ότι τις πιο πολλές φορές ότι πληρώνεις παίρνεις.....

Ζητώ συγνώμη που ξεκινάω με τόσο αρνητικό ποστ αλλά τα πέταξα τα πράγματα και ήταν ευκαιρία ; )

Marakicious ...



Κάθησα και σκέφτηκα.....

μμμμ..... για να δούμε;;;
Σκέφτηκα να ξεκινήσω το δικό μου ιστολόγιο.
Μαρία εδώ ή Μαράκι ή Μάρω ή Μαίρη. Μόνο εγώ ακούω σε όλα νομίζω. Παντρεμένη, σε πόλη της επαρχίας, με ένα γιο - λατρεία - αγάπη - έρωτα !!!
Σκέψεις..... να είναι ένα ιστολόγιο που θα έχει ποικιλία στα θέματά του. Από ομορφιά, μαγειρική, διακόσμηση, παιδί και οτιδήποτε άλλο προκύψει....
Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πρωτότυπη, όσο γίνεται. Δεν μου αρέσουν οι αντιγραφές.

Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω να σας δείξω πράγματα που δεν θα έχετε δει αλλού αλλά ήδη φαντάζει πολύ δύσκολο. Θα το δούμε στην πορεία και αυτό.....

Καλή μου συνέχεια λοιπόν !!!!

Marakicious ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...