Σελίδες

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Mini Haul Alexi Andriotti

καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!

ελπίζω οι μέρες των Χριστουγέννων να ήταν όπως τις περιμένατε και ακόμη καλύτερες. σήμερα θα σας δείξω δυο πραγματάκια που πήρα από το γνωστό κατάστημα με αξεσουάρ Alexi Andriotti. Πριν σας τα δείξω να σας πω ότι είναι το αγαπημένο μου κατάστημα με πολύ ωραία πράγματα και πολύ προσιτές τιμές. Αυτή την εποχή έχουν 25% έκπτωση σε όλα τους τα είδη!!!

Για να δούμε όμως τι πήρα...

Το πρώτο που πήρα είναι ένα κολιέ στο χρώμα του χρυσού με τρία στοιχεία επάνω του. Η αρχική του τιμή ήταν 10,90 €
Το δεύτερο είναι ένα βραχιόλι πάλι στα ίδια χρώματα με διπλή αλλά διαφορετική αλυσίδα και πάλι με τρία στοιχεία. Η αρχική τιμή του ήταν στα 8,50 €.

Και τα δύο μαζί μου στοίχισαν 14,50 € και να σας πω ότι το χρώμα δεν είναι τόσο κίτρινο - χρυσό αλλά πιο πολύ προς το ροζ - χρυσό. Αυτό με τράβηξε πιο πολύ και τα αγόρασα!

Αυτά για σήμερα

Marakicious ...





Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

My lip liner collection

Δεν έχω καλή σχέση με τα lip liner αλλά επειδή τα τρώω τα κραγιόν μου οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι απαραίτητα. Σήμερα θα σας δείξω τα λίγα που έχω αλλά σκοπεύω να τα κάνω περισσότερα σιγά σιγά. Από τις αποχρώσεις που θα σας δείξω θα καταλάβετε ότι έχω αγοράσει χρώματα κοινά (μόνο αυτή λέξη μου έρχεται στο μυαλό αυτή την στιγμή).
Lip Liner 

  1. ELF Mineral Lip Liner - Raisin
  2. Geirgy Girl Lip Coloring Pencil -m26
  3. Maybelline Color Sensational Lip Liner - 410 Mandarine Fizz
  4. Maybelline Color Sensational Lip Liner - 630 Velvet Beige
  5. Sephora Lip Liner- 05 Native Nude
  6. Sephora Lip Liner- 15 Royal Rose
Και τα σχετικά swatches παρακάτω:

Αγαπημένο μου είναι το Νο 5 Native Nude της Sephora. Το συνδυάζω με το Mac Blankety και το τελευταίο μου απόκτημα από την MUFE. Επίσης να σας πω ότι το Νο 4 δηλαδή το Velvet Beige της Maybelline είναι απίθανο από μόνο του με λίγο lip balm από πάνω. Κόλπο που έμαθα από την Lucy !!!

Αυτά για σήμερα!

Ετοιμάζω αγαπημένα 2012 οπότε θα έχετε σύντομα νέα μου!!

Θα τα πούμε σύντομα 

Marakicious ...


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Sephora Haul

καλησπέρα

ξεκινώντας να σας πω ότι επειδή μένω επαρχία δεν ανεβαίνω Αθήνα συχνά. Μπορεί 2-3 φορές το χρόνο. Κάθε φορά που βλέπω προσφορές του Sephora τρελένομαι. Είστε πολύ τυχερές όσες έχετε Sephora στην πόλη σας. Πρέπει να είναι το μόνο κατάστημα στο είδος του που κάνει κάθε βδομάδα προσφορές και πολύ καλές μάλιστα!!!
Έχοντας χάσει την προσφορά των Mac με το 35 % περίμενα πως και πως να πάω χτες στα Sephora και να δω τι προσφορά έχει. Μόλις είδα 40 % στα κραγιόν τρελάθηκα γιατί ήταν κάτι που ήθελα να πάρω. Αν είχε μάσκαρα ή πούδρα δεν θα έπαιρνα κάτι γιατί δεν το χρειαζόμουν αλλά στα κραγιόν έχω αδυναμία. Για να μην λέω πολλά λόγω πιεσμένου χρόνου είχα μισή ώρα να ψωνίσω και πήρα τα παρακάτω:
- Clinique chubby stick in 07 Super Strawberry (αρχική τιμή 21,90 €) 13,14 €
- Make Up Forever rouge artist intense lipstick in 30 (αρχική τιμή 19,90 €) 11,94 €
- Lancome L'absolu Nu in 103 (αρχική τιμή 28,00 €) 16,80 €
- Sephora lip pensil in 05 Native Nude 4,90 €
- Sephora lip pensil in 15 Royal Rose 4,90 €

Υπόσχομαι να γράψω σύντομα review για όλα τα παραπάνω. Να πω επίσης ότι πήγα αρχικά να αγοράσω κραγιόν του YSL γιατί το είχα απωθημένο αλλά δεν μου άρεσε κανένα. Ρώτησα και για τα gloss του YSL που είναι σαν stain (δεν θυμάμαι ονομασία) και μου είπαν ότι δεν ήταν στην προσφορά. Πριν από λίγο διάβασα σε ένα μπλογκ ότι μια κοπέλα πήρε gloss με προσφορά!!! Οπότε ρωτάμε 2-3 κοπέλες για να είμαστε σίγουρες τι γίνεται.

Αυτά. Όπως υποσχέθηκα σύντομα θα έχετε swatches & review.

Marakicious ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...